Betaling og frakt

POSTEN
Varen sendes med Posten. Du vil motta en SMS med sporingsnummer når varen er framme på postkontoret. Om du ikke henter ut varer over 35kg blir du belastet med 990,-. Om du ikke henter ut under 35kg blir du belastet med 490,-.

HJEMLEVERING
Levering med transportfirma. Sjåføren ringer i forkant og avtaler leveringstid for levering på fastlandet. Levering til nærmeste fraktterminal om du bor på en øy i dyr fraktsone. Du blir kontaktet når varen kan hentes på terminalen. Om du nekter å ta imot varen ved levering eller henting på terminal, blir du belastet med 990,-

SVEA CHECKOUT
Man kan betale med Visa, Mastercard, Vipps, faktura (forfall 14 dager etter utsending av varene), eller delbetaling.

LEVERING TIL UTLANDET
Om moms/tollgebyr blir krevd i mottakers land, skal dette betales av mottaker.

HENTING PÅ LAGERT I SKIEN
Varer for over 300kr kan hentes på vårt lager i Skien. Du vil motta en e-post når dine varer er klare for henting. Du kan ikke hente din vare før dette. Varer hentes mellom 07:30-16:00 på hverdager.

NB! Du får en e-post når varen er klar for henting.

Colliflow
Havnevegen 70
3739 Skien
Kart: Google kart

Bilde av lager: Colliflow

Garanti

1 års garanti på deler.

Angrerett

Privatkunder kan returnere varen innen 14 dager etter varen er fraktet til deg og levert. Varen skal leveres tilbake i den stand varen ble mottatt. Varen skal pakkes i originalemballasjen slik varen ble mottatt. Varene må ikke være brukt eller prøvet på noen måte, og originalemballasjen må ikke være skadet. Frakt betales av kunden. Angreskjema må lastes ned her og returneres til oss. Les om angrerett her.

Priser og Avgifter

Samtlige priser er i norske kroner (NOK), inkludert gjeldende moms.

Kjøp

Avtale om kjøp inngås når du som kunde har mottatt ordrebekreftelse via e-post fra BestwayParts.no. Det forutsettes at kunden har gitt riktige opplysninger om e-postadresse og fysisk adresse. BestwayParts.no leverer varer kun til myndige personer med bostedsadresse i Norge.

Kansellering av kjøp

Kunden kan kanslere kjøpet før varen er sendt ved å kontakte BestwayParts.no på telefon eller e-post.

Bankkort

Pengene trekkes fra kundens kort når bestillingen leveres. BestwayParts.no benytter autorisert kortselskap som håndterer alle kortopplysninger. Ingen kortopplysninger håndteres eller lagres av BestwayParts.no. Og alle data overførs til kortselskapene i kryptert form.

Sikkerhet

SSL (Secure Socket Layer) brukes til alle korttransaksjoner. Transaksjonene er krypterte. Kortets gyldighet blir kontrollert, og at det er dekning for kjøpesummen. BestwayParts.no forbeholder seg retten til å avslå kortkjøp.

Personopplysninger

BestwayParts.no behandler persondata ifølge lov om personalopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomhter eller bli koblet til andre eksterne register. Personopplysningene som er oppgitt til BestwayParts.no ved kjøp, brukes til inngåelse og utførelse av leveringsavtalen, for å opprettholde kundeforholdet samt til markedsaktiviteter som gjennomføres av BestwayParts.no. For å kunne gjennomføre bestillinger er det nødvendig å oppgi opplysningene til tredjepart. BestwayParts.no oppgir personopplysninger til transportforetak for gjennomføring av levering og varsling. BestwayParts.no selger eller overlater aldri personopplysninger for markedsaktiviteter for andre foretak.

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er data som sendes fra et nettsted og lagres lokalt i brukerens nettleser mens han/hun besøker et nettsted. Når brukeren besøker det samme nettstedet igjen, kan dataene som er lagret i informasjonskapselen hentes frem og varsle nettstedet om brukerens tidligere aktiviteter. Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre det lettere å analysere trafikken på BestwayParts.no og skape en bedre brukeropplevelse. Det kan for eksempel innebære at vi lagrer informasjon om brukerens valg av land, informasjon om tidligere besøk på BestwayParts.no og hvilke sider som ble besøkt på BestwayParts.no. Ved å besøke BestwayParts.no godtar du at vi samler informasjon om besøkene dine ved hjelp av informasjonskapsler. Hvis du ikke godtar at vi bruker informasjonskapsler på denne måten, bør du endre innstillingene i nettleseren din til ikke å akseptere informasjonskapsler. Du kan også når som helst velge å fjerne filer med informasjonskapsler som er blitt plassert hos deg. Les mer om informasjonskapsler i din nettlesers hjelpesystem.

Aldersgrense

BestwayParts.no ekspederer ikke bestillinger til personer under 18 år, fordi man ifølge loven må være myndig for å inngå en avtale.